Θρίαμβος Μοντσενίγου που πάει Μεσογειακούς!

Μία μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο Λευτέρης Μοντσενίγος, καθώς κατέκτησε την 1η θέση στα trials της Εθνικής Ομάδας και έτσι θα αγωνιστεί με τη «γαλανόλευκη» στους Μεσογειακούς Αγώνες Bowling. Ο άσσος της ΑΕΚ, με τρομερή εμφάνιση όχι μόνο πήρε το εισιτήριο για τη διεθνή διοργάνωση, αλλά το πέτυχε αφήνοντας πίσω του πολύ καλούς αθλητές.

Συγκεκριμένα, ο Μοντσενίγος στην κατηγορία των Ανδρών κατετάγη 1ος με 4.173 κορύνες στο γενικό σύνολο και μέσο όρο 226,00, ενώ ο Ορέστης Σταματίου του ΑΣΜ Δάφνης πήρε τη 2η προνομιούχο θέση με 4.006 κορύνες / 217,56 μ.ό.. Μαζί θα αποτελέσουν το δίδυμο της Εθνικής στους Μεσογειακούς Αγώνες που θα διεξαθχούν 01-08/05.

Εξαιρετική παρουσία είχαν και ο Σταμάτης Ρορός, που κατέκτησε την 3η θέση με 2371 κορίνες και 215,44 μ.ο.., και ο Αναστάσιος Εξάρχου, που κατέλαβε την 4η θέση με 2257 κορίνες και 212,17 μ.ο..

Οι αγώνες χαρακτηρίστηκαν από μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι τέλους και από σπουδαίες επιδόσεις, καθώς σημειώθηκαν δύο «300άρια» στους άνδρες, από τον Δημήτρη Λυκιαρδόπουλο του ΑΣΜ Δάφνης στην προκριματική φάση και από τον Λευτέρη Μοντσενίγο της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της 2ης φάσης.

Πολύ καλή παρουσία είχε και η αθλήτρια της ΑΕΚ, Αλεξία Τζούνη.

Μετά το τέλος των αγώνων ο Λευτέρης Μοντσενίγος δήλωσε: «Είναι μία μεγάλη τιμή, γιατί έχει πολύ μεγάλη αξία να φοράς το εθνόσημο, σε οποιοδήποτε τουρνουά. Πίσω από αυτό το αποτέλεσμα κρύβεται σκληρή δουλειά. Πλέον θα περιμένω με ανυπομονησία τους αγώνες».

Η ΑΕΚ συγχαίρει τον αθλητή της Λευτέρη Μοντσενίγο για την επιτυχία του και του εύχεται καλή επιτυχία στους Μεσογειακούς αγώνες, καθώς και στους Ρορό, Εξάρχου και Τζούνη για την εξαιρετική τους παρουσία τιμώντας τον «Δικέφαλο».

No Replies to "Θρίαμβος Μοντσενίγου που πάει Μεσογειακούς!"